Back to Question Center
0

Semalt Gids: Hoe U Uw Concurrenten Uitziet In E-Commerce Bedrijf

1 answers:

Als e-commerce-rivenditore moet u tabbladen houden op de competitie. Waarom? Dieci eerste ti aiutano ad andare avanti con la dinamicità. Dieci tweed, je bent beter bewust van dingen als het gaat om het creëren van marketingcampagnes en natuurlijk helpt het u om uw bedrijf te onderscheiden van concurrenten.

Incontro con Gedachten Geeft Jason Adler, esperto furgone Semalt Servizi digitali, de tips over hoe uww concurrentiepositie kunt volgen - tours in huacachina.

Inizia a conoscere SEO

Organizzatore e team om de SEO tactieken te monitoren waarmee u concurrenten gebruikt. Ontdek het aantal back links die ze hebben plus plus leren welke siti web ze koppelen aan. Nadat u deze gegevens hebt verkregen, benadert de siti web waarnaar uw concurrenten verwijzen en kijken di u dat verkeer van hen naar uw winkel kunt kanaliseren.

Neem dit voorbeeld. Wanneer ik de links per zen klanten zoekt, identificeer ik de concurrenten van de klanten con behulp van Semalt Analyzer. Het gebruikt "Open Site Explorer" om ai siti web die zij (concurrenten) koppelen samen te stellen. Per quanto riguarda la sicurezza, la sicurezza e il benessere sono fondamentali per te e per tutti gli altri

Bekijk de sociale media van concurrenten

U n ook uw concurrenten op social media kijken om hun gestione dei contenuti strategie te identificeren.Er è un geweldige applicatoe genaamd FollowerWonk waarmee u kunt controleren wie er op Twitter è online e gira pagina erop gericht è. Geloof het di niet, FollowerWonk kan je zelfs vertellen wie je volgt, je rivaal en zelfs diegenen die je beide volgen. Als u een bepaald individual ziet die u en uw concurrent volgt, dan is er een kans dat hij di zij geïnteresseerd is in uw markt en dat is iemand die de moeite waard is te verbinden.

Met een eere webapplicatie kunt hai incontrato Buzzmo de meest gedeelde inhoud (foto, video dei blog) identificatore su social media pagina van uw concurrent. Gebruik deze gegevens om te brainstormen op nieuwe ideeën voor je eigen sociale media pagina.

Overweeg de gebruikerservaring

Stel dat uen gebruiker door de sito web van uw concentent bent door het daadwerkelijk te bezoeken. Identificeer een artikel de catalogus, voeg het toe aan uw winkelwagen en ga verder met het uitchecken. Hoe makkelijk era dat? Duurde het lang? Probeer hetzelfde met het indienen van klachten / vragen en controleer of uw sito web deze diensten overschrijdt di niet. U kunt ook controleren welke klanten su uw bedrijf moeten zeggen. La piattaforma di Trustpilot ti aiuta a lavorare con te.

Mind sales en marketing

Sia op de verkoop- en marketingpogingen van je rivalen om je eigen praktijken te onderscheiden. De eerste aanpak zou kunnen abonneren op hun nieuwsbrieven om de laatste aanbiedingen en promises te krijgen. Een andere aanpak kan een privé Twitter-lijst maken per concurrenten di Google Alerts in de loop van alle updates. Dit werkt in tempo reale.

Hoewel de meeste vergelijkingen online kenen worden gemaakt, zijn er enkele gevallen waarin het offline kan worden gedaan. Bijvoorbeeld, als u uitnodigt voor een beurs of conferentie, vraag een willekeurige persoon om het evenement van hun opvattingen su uw diensten bij te wonen. Wat hebben ze te zeggen over jouw competitie? Gebruik deze info en uw eigen observaties om te improviseren.

November 26, 2017