Back to Question Center
0

Hoe Online Je Fysieke Winkel Promoten? Strategie Van Semalt Dat Werkelijk Werkt

1 answers:

Het krijgen van meer mensen om uw winkel te bezoeken è een veilige manier om uw verkoop te verhogen. Maar is het mogelijk om een ​​fysieke winkel te verkopen, net als online winkel?

Het oude geloof dat het internet schadelijk is voor steen- en mortelwinkels, è niet waar. Eigenlijk kan het internet bedrijem ondernemers ontdekken en bereiken voor meer potentiële klanten. Het helpt hen ook een sterk marketingplan op te zetten dat hun fysieke winkel bevordert en meer voetverkeer brengt.

Fysieke winkels concurreren nu incontrato online winkels, ma gli uomini di strumenti di marketing online sono in perfette condizioni, kom je op en strategia van topkwaliteit die vendita al dettaglio online winkels bestrijdt.

De volgende zijn tips, porta verstrekt Michael Brown, de Cliente Success Manager van Semalt , Per saperne di più su wit fysieke online winkel:

# 1 Gebruik Social Media

Het kapitaliseren van sociale media marketing è een van de beste manieren om uw fysieke winkel te promoten - choose your future.com. U kunt dit doen door:

# 2 Een Facebook-fanpagina maken

Facebook è un sito di social media che è perfetto per il marketing online. La piattaforma Dit è ook een geweldige manier on the nieuwe klanten te trekken en te bereiken. Maak een fanpagina voor je bedrijf su Facebook en gebruik het om:

 • Verbinden met klanten
 • Inizio gesprekken
 • Aankondig evenementen, speciale kortingen
 • Kenmerken klantervaring
 • Adverteren en promoten van uw bedrijf

# 3 Maak een YouTube-kanaal per uw bedrijf en upload zelfstudieprogramma's

YouTube è il miglior sito web per il video di marketing online omdat het de meest populaire sito di hosting video en de tweede grootste zoekmachine è. Zodra uww gratis YouTube-account hebt gemaakt, uploadt u zelfstudievideo's die uw publiek Ti presento in un film di successo, ma sei un video di successo per gli occhi, è degno di un occhio di riguardo per te .

# 4 Maak een visuele weergave con Instagram su Pinterest

Visuele inhoud heeft inhoud van teksttype overgenomen en marketeers gebruiken deze twee piattaforme sociali per hun SEO-campagne. Maak verleidelijke foto del video van uw producten di klanten muori in uw winkel winkelen en posten op uw Instagram-account di Pinterest-boards. Uw volgers zullen in verleiding komen om uw winkel te bezoeken om van de positieve vibes te genieten.

# 5 Gebruik Twitter om uw klanten in tempo reale te betrekken

Twitter è una piattaforma eenvoudig dat in stawelt advies te geven en uw klanten in real-time te betrekken. Ho incontrato Twitter come feedback su klantenspecties, waardoor voetverkeer wordt veroorzaakt.

# 6 Optimaliseer uw sociale profielen it website voor lokale SEO

De beste manier om uw baksteen- en mortelwinkel te bemarken è om ottimealenen voor lokale SEO, omdat 97 procent van de kopers hun online marketing online begint.

# 7 Maak it en social media profielen Geo-gevoelig

Dit wordt gedaan porta locale zoekwoorden toe te voegen aan de inhoud van uw sito in social media profielen. Dit is een gegarandeerde manier om te rangschikken in de SERPs.

# 8 Heb geweldige klantenservice

Een tevreden klant spreekt het woord su mond tot mond en door recensioni online recensioni te schrijven. Verbale uw klantenservice door:

 • De online afspraak instelling toestaan ​​
 • Een live chat venster toevoegen
 • Omvat online lokale marketing voor uw bedrijf

Om uw klanten terug te komen en nieuwe te trekken, moet u:

 • Betaal voor weergaveadvertenties op uw lokale krant
 • Bied speciale kortingen aan uw klanten
 • Wordt betrokken bij je gemeenschap
 • Maak een pop-up winkel waar je je doelgroep kopers kunt bereiken.
November 26, 2017